Η επίσκεψή σας στους Δελφούς…

Η σωστή οργάνωση μιας ξενάγησης αποτελεί το πρωταρχικό βήμα για μια αξέχαστη επίσκεψη στους Δελφούς.

Οι ξεναγήσεις προσαρμόζονται ανάλογα με:

  • την ηλικία (π.χ. μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου – Λυκείου, Φοιτητές, Ενήλικες),
  • τα ενδιαφέροντα (π.χ. αρχαιολογικά, ιστορικά, θρησκευτικά, πολιτιστικά) και
  • τον αριθμό των ατόμων (μικρά και μεγάλα γκρουπ ή ιδιωτικές ξεναγήσεις).

Κεντρικός στόχος της ξενάγησής μας, αποτελεί η κατανόηση της Ιστορίας και των Ιστορικών Γεγονότων όπως και η επίδρασή τους στους  σημαντικότερους σταθμούς της Αρχαίας Εποχής και όχι απλά και μόνο η απομνημόνευση κάποιων χρονολογιών που τελικά δημιουργούν σύγχυση στον επισκέπτη και δεν του επιτρέπουν να αντιληφθεί την πραγματική διάσταση και την επιρροή του Δελφικού Μαντείου στον Ελληνικό και Παγκόσμιο Πολιτισμό της εποχής.

Γι’ αυτούς που θα παρατείνουν την διαμονή τους στην περιοχή των Δελφών, είμαι στην διάθεσή σας για να προτείνω επιπλέον δραστηριότητες που μπορείτε να εντάξετε στην εκδρομή σας και που έχουν να κάνουν με την Ιστορία, την επαφή με την Φύση, την Διασκέδαση,  την Γευσιγνωσία.

ΣΧΟΛΙΑ – ΚΡΙΤΙΚΕΣ

«Εξαιρετική ξεναγός κάνει την εμπειρία στους Δελφούς τόσο πολύ καλύτερη»
Η περιήγηση στον αρχαιολογικό χώρο και το μουσείο με τη Γεωργία ως οδηγό το έκανε πολύ πιο ενδιαφέρον για εμάς και για τα δύο αγόρια μας. Εξαιρετική οδηγός.
Sisse G. Greece

«Δελφοί με τη Γεωργία»
Συστήνω ιδιαίτερα τη Γεωργία ως οδηγό στους Δελφούς. Εξήγησε τα πάντα με μεγάλη λεπτομέρεια και έκανε την επίσκεψη πραγματικά ενδιαφέρουσα για τα παιδιά μου (έφηβοι 16 και 18). Το αρχαιολογικό μουσείο είναι απαραίτητη επίσκεψη.
Maria M. Madrid, Spain

«Εξαιρετικές περιηγήσεις για πάνω από 3 χρόνια!!!»
Η Γεωργία είναι εξαιρετική! Πρώτη φορά τη συνάντησα πριν από 3 χρόνια και από τότε της πήγαινα τους τουρίστες μας κάθε φορά που ήμουν με στο γκρουπ περιήγησης των ερειπίων των Δελφών. Αρέσει σε όλους ο τρόπος που η Γεωργία παρουσιάζει τις πληροφορίες, είναι υπέροχη, πολύ φιλική, ενημερωμένη, αγαπά τη δουλειά της!!! Ευχαριστώ!!!
Caterynas, Κίεβο, Ουκρανία

«Εξαιρετική περιήγηση στους Δελφούς»
Επισκεφτήκαμε το μουσείο και τον αρχαιολογικό χώρο με τη Γεωργία και σίγουρα ζήσαμε μια ξενάγηση 5 αστέρων. Μας οδήγησε μέσα από την ιστορία και τους μύθους, έτσι καταλάβαμε πραγματικά αυτό που είδαμε. Συστήνω ιδιαίτερα μια ιδιωτική ξενάγηση με τη Γεωργία για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την επίσκεψή σας.
Lizzie123456789, Νέα Υόρκη, Ηνωμένες Πολιτείες

«Η Γεωργία είναι ένας πολύ καλός αφηγητής!»
Μας έδωσε μια στενή και προσωπική άποψη των ερειπίων και έδωσε ζωή στον αρχαίο χώρο. Εξαιρετική ξεναγός και πολύ στοχαστική. Ήταν μια πολύ ζεστή μέρα και σίγουρα έλαβε υπόψη τις προσωπικές μας ανάγκες στην πορεία. Απάντησε όλες τις ερωτήσεις με ευκολία, ήταν παθιασμένη και εξαιρετικά καταρτισμένη. Συνιστούμε να περάσετε πολύ χρόνο μαζί της κατά την επίσκεψή σας εκεί.
ACanadianFoodie, Έντμοντον, Καναδάς